In my life

In my life

fredag 15 juni 2012

Skolavslutning

Då var Den blomstertid sjungen och rosa rosor utdelade till de tandlösa små sexåringarna som just gått på sitt allra första sommarlov. Jag hörde en i klass 9 som höll ett tal till alla nior och hon sa de hade gått ihop i 10 år i skolan, vissa 9 år.. Det är lång tid tillsammans och nu ska de skiljas åt. Många förblir vänner medan många ser man aldrig mer igen. Jag kan ibland tänka på de jag gick ut nian med... vad gör dem nu?
Vissa har jag kontakt med på fb medan andra kommer jag nog aldrig mera se. Lite sorgligt även om man inte var vänner som umgicks på fritiden. Jag kan ändå sakna kontakten liksom.
Men nu när Theodor idag gick ut från sin skola så kommer han tillbaka om två månader med nya erfarenheter och nya saker han gjort och lärt sig. Då ska han tillbaka till skolan och då börja i den riktiga skolvärlden - Klass 1 med ny lärare men med samma goa klass. En lugn och fin klass.Theodor fixad och klar

Bästa vänner - Theodor och Ville

De beter sig likadant också haha...eller är de bara nervösa? ;-)

Min skolpojke! *stolt*

Theodor med sin underbara fröken, Annika.
Dig kommer vi att sakna!

En sommarlovs present från mamma och pappa - Nintendo 3DS
Lyckan var total!

Älskade Theodor, du har blivit så stor på så kort tid.
Nyss var du lika liten som Ella och nu går du i skolan...
Älskar dig och jag är stolt över dig!


Nu har Theodor åkt till sin pappas och jag ska inta min allra första helg att jobba. Känns kul!
Bra team och rätt humor :-)

Kram på er och trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Vacker son du har!

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Hej du, halkade in på din blogg av en slump å har även läst igenom "fruns" blogg.....Kom till Staffanstorp!! Jag bor här av en slump sen 17 år, barnvänligt till 1000, bra bussförbindelser till Malmö å Lund, å huspriser som är humana.....lider så med er när ni plöjer ner 10tusentals kronor på en hyresrätt.
    Goa bloggar ni har båda två :-))

    SvaraRadera