In my life

In my life

onsdag 3 oktober 2012

Mina små tussar

Onsdag alla redan och lillelördag! Det firar vi med att jag i kväll sätter fart med min träning igen. Box står på schemat och jag är laddad till tusen! Hoppas bara instruktören är bra och att jag får någon bra partner att jobba med. Annars suger hela boxpasset kan jag säga.

Jag och Ville har varit ute på långpromenad med vagnen och tack vare Iphonen så satt han still heeeela vägen så nu är det movie tajm innan lunchen. Klockan 14 ska Ella hämtas och i em kommer moster Lovisa.
Ska försöka få ihop killarnas säng i kväll också. Det har inte gått så bra då vi har tusen saker att göra och som är viktigare. Theodor har det bra i Turkiet skrev hans pappa. Det fanns inga rum då de kom i lördags kväll så de fick bo i sviter med jacuzzi i...stackarna ;-)

På söndag kommer han till oss och på måndag fyller han år. Sju år! Jag minns när jag fyllde sju år och tyckte jag var jättestor :-)
Ville har hjälpt mig att slå in presenter idag till brorsan och jag har förklarat både en och tolv gånger att det är Theodor som fyller år först och Ville efter. Men hur lätt är det att förstå då man ska fylla tre och man är ensammast i världen då man ska få paket!? Ja, det återstår att se på måndag om jag lyckats med mitt pedagogiska prat eller ja.... haha.Dagens Ella i två tofsar dagen till ära. Tunika från Kapp-Ahl, byxkjol
från P.O.P och strumpisar från H&M.


 Ville har aldrgi varit lätt att fota då viljan aldrig funnits. Sen ville han ett liiitet litet tag och nu
ska det bara tramsas...Ja, varför bli snygg på ett foto liksom? Haha...toker!!

Dagens Ville har vi här i alla fall... I tröja från Ralph Lauren och jeans från H&M

Mammas stora kille. Snart 3 år! *kärlek*


Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar