In my life

In my life

fredag 26 oktober 2012

Happy friday!

Fredag och solen strålar! Lysande skulle jag vilja säga med andra ord. Det enda jag skulle vilja ändra på är min jobbhelg. Min andra av tre på rad *phu*...ska aldrig mer byta helg ;-)
I mogon blir det dock Tivoli i Köpenhamn, så det blir ju ett roligt arbetspass! Men det känns att jobba till 22 både i kväll, i morgon och på söndag. Mest för familjens skull. Jag saknar dem och dem saknar mig.

Denna helgen ska Ida och de små på barndop till vår fd granne. Emelie ska döpas, jag jobbar och Theodor ska på halloween kalas. Så alla är iväg på olika håll, men i kväll ska de mysa med god, mat, film och gotte.
Själv har jag köpt en påse cashewnötter som ska räcka hela helgen.

I morse var det upp tidigt med alla. Kl.06 stod jag och sminkade Theodor... Jo, ni hörde rätt. Hans skola skulle ha halloween-fest med lågstadiet, så det blev vitt ansikte med svart runt ögon och lite sprickor här och var. Till det, svarta kläder. Han blev nöjd och tyckte han såg cool ut. Det är det som är viktigast ;-)

Liten paus nu i jobbandet mellan mina två arbetspass, så nu tänkte jag ta mig en vila. En riktig go powernap!

Ha en fin fredag ala härliga människor!

Kram

3 kommentarer:

 1. Ja jobbhelger är ingen hit, själv jobbar jag egentligen tre av fyra helger men har tagit föräldraledigt en helg i månaden så att jag bara jobbar varannan. Så trist att jobba när alla andra är lediga :) Vad roligt att rävmotivet blev fint hemma hos er, blir kul att se på bild! Jag tänkte försöka hinna fixa en facebooksida innan jag börjar med bloggtävlingar så att de som tävlar kan gilla på facebook också, får se om jag hinner inom någon vecka eller två :) kram

  SvaraRadera
 2. Såg er i Amelia. bra intervju - kul att läsa!
  Bi

  SvaraRadera
 3. Såg oxå er i Amelia, jättebra reportage :) kram på er
  Sarah

  SvaraRadera