In my life

In my life

tisdag 2 oktober 2012

Koppor hit, koppor dit

Vår lille sjukling som är extra kramig då
Vattkopporna lever loppan på vår lille korv här hemma men han är ändå rätt pigg tycker jag. Fortfarande arg på kopporna och de har kommit i huvudet nu också. Kliar som sjutton..usch.
Jag hoppas att det inte blir så många fler, så har han kommit väldigt lindrigt undan än de fall jag tidigare sett. Theodor hade jättemycket i ansiktet när han var liten minns jag.

I morgon är det min tur att vabba igen och då blir det långpromenad med Ville i vagnen. Jag har inte rört på mig på evigheter för den här hostan jag hade och så intensiv flytt på det. Jag mår bäst när jag får röra på mig. 1½ timmes powerwalk räcker gott för att jag ska må bra för den dagen, så i morgon kör vi!

Håller på att kolla upp en helg i november eller december som jag ska ta med mig Ellsan till Stockholm. Det lutar åt den 7-9 december och då bor vi hos Mia, som har en son jag en gång var barnvakt åt var och varannan helg då han var liten. Nu är han 22!? Shit vad jag kände mig gammal genast :-S
11 år var jag när jag började passa honom. 11!? Jag var ju liten då. Jag hade nog inte vågat ha en 11-åring som barnvakt till våra barn. Hmm...*tänker efter*.. Nä, det skulle jag faktiskt inte.
Jag måste vart en pålitlig 11-åring ;-) ....Å det var jag också. Faktiskt.Tjajjsen hämtade solbrillorna


Det skulle ju varit inspelning till Bron idag och i morgon men pga av lite strul med deras arbete så får det vänta någon vecka och jag längtar! Ska bli jättekul :-)

Ser även fram emot söndag och SOLSIDAN! För det börjar väl på söndag eller missade jag första avsnittet i söndags? Haha jag vet inte...men på söndag sitter jag klistrad i soffan i alla fall :-)


KRAM!

1 kommentar:

  1. Nejdå d är första avsnittet på Söndag så du har inte missat nåt, kommer själv sitta superbänkad för SOM jag har lääängtat! Puss LH

    SvaraRadera