In my life

In my life

torsdag 4 oktober 2012

Kanelbullens dag och rosa pengar

Som de flesta vet är oktober den rosa månaden. Då många stödjer Cancerfonden ännu mer och jag önskar det var rosa månader året om, för den sjukdomen är den jag är mest rädd för, den som inom mig förstör mest för de drabbade och den som enligt mig smyger sig på, etsat sig fast och ger ofta en väldigt smärtsam utgång. Barn, ungdomar, vuxna och gamla... Den kommer till en efter en.
Hemska hemska sjukdom!!

Men ALLA kan göra något. Jag är mån om att hjälpa barn i första hand och hade jag varit mångmiljonär som vissa är, så hade jag skänkt en stor summa pengar. Nu har jag inte de där miljonerna jag önskar men jag gör det jag kan och en femtiolapp, en hundralapp då och då...det kan de flesta offra för att hjälpa.

I Sthlm innerstad har de från och med idag bullogram som man kan ge och samtidigt skänka en summa.
Gå in på deras hemsida för att läsa mer!


En annan hjälte att hjälpa är Alice mamma, som kämpar för att samla in pengar till barncancerfonden.
Läs gärna hennes blogg om sin lilla flicka på 2 år som har en tumör och om insamlingen hur
DU kan hjälpa till! Ella bär en mössa från Alicemössan och brorsan och det kan ditt/din barn göra.
Eller du själv? Det finns storlekar från bebis upp till vuxen.


Va rädda om varandra!

Kram!

1 kommentar:

  1. Jag håller med. Alla kan göra något! Köpte "fuckCancer" mössor på ungcancer.se för ett tag sen och igår köpte jag nyckelring och vagnsrosett. Köper alltid d rosa lypsylet och deras rosa handsakva som även är grymt bra :) tycker gott man kan hjälpa då och då. Om alla skänker lite så blir det ju i slutändan stort :) många i min närhet har dött i Cancer och många har det just nu, även barn man vet vilka de är och det är min stora fasa så att skänka är en självklarhet. Får man själv cancer så vill man ju ha hjälp! Puss LH

    SvaraRadera