In my life

In my life

måndag 15 oktober 2012

GRATTIS VILLE 3 ÅR!!

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRAAA för vår stora kille som fyller 3 år idag!!
Ja, idag fyller vår lille "Emil" 3 år. Kändes som det var ett halvår sedan han kom ut, smal, lång och stora fötter. Mmm, det var så man såg honom som då han kom ut. Lillprinsi. Pluddie. Mannen, myten legendern.
Allas vår lille vilde Ville :-)

Väcktes idag med sång, paketer och frukost på sängen (som är vår tradition då man fyller år). Han var nog för trött för de första två minutrarna var det gråt men då han förstod vad som försiggick så blev det leende och paketöppning för hela slanten. "Wooow" och "Häftigt mamma" var det som lät haha...så go!
Han blev så glad för allt han fick. Piratskepp och pirater i Playmobil, fiskespö med fiskar, målarbok, svärd mm...  En väldigt glad kille som ville jag skulle sätta ihop hans skepp, så jag vet vad jag ska göra i eftermiddag ;-)

Igår hade Ville kalas för sina kompisar. Piratkalas blev det och det var uppskattat från både barnen och dess föräldrar. Barnen lekte och hade skoj och Ida hade skattjakt med dem mot slutet.
Det bjöds på piratspett och pommes, cupcakes med guld och silverskatter på, kex och saft. Poppis-fika!
Ella sov när de kom och då hon vaknade hade vi fått en liten prickig korv till här hemma. Vissa kämpade med att försöka få med sig en smitta hem  haha...
Hon var okej igår men i natt hade hon feber och idag + att hon hade svimmat så nu är ällingen med lillsessi på barnakuten i Lund. 1177 tyckte vi skulle kolla upp det.
Det blir lugnt firande idag för Ville efter förskolan. Tårta och lek...men han fick ju sitt firande igår så :-)

Bilder undrar ni!? Det kommer... I kväll tänkte jag lägg upp lite bilder från gårdagen och idag såklart!


Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar