In my life

In my life

måndag 3 september 2012

Två kilometer bort...

Lång dag med mycket som ska fixas. Först jobb, sen i kväll är det Me&I party så det ska bakas innan dess och när Theodor har hämtats på skolan ska han och jag hämta en nyckel. Jopp, det är väl nu som vi smäller nyheten som säkert några av er listat ut...kanske?
Vi ska hämta nyckel till vår nya lägenhet som vi ska bosätta oss i fr.o.m denna veckan och helt och hållet flyttar vi om 2 veckor (kanske innan).

Ingen NY lägenhet i den bemärkelsen men en fyra på ett plan istället för tvåplan som vi har nu, samt närmre till både gymmet, och Theodors skola. Dessutom bättre hyra, så det är bara pluspoäng. Det enda är att vi kommer sakna våra underbara grannar MEN de har lovat att bjuda in oss till deras grillfester i fortsättningen också. Senast igår kväll hade vi grillkväll ute på gården med barnen springandes och lilla Emelie 1½ månad hängde på mig i en sjal *myyyspys*.
Jag har ju skrivit en del här på bloggen om ny inredning och vi ska fixa i killarnas rum och köket och så.. Jo, vi fixar ofta ändå men nu är det i detta syfte vi ska fixa. Vi alla längtar jättemycket! Ja, Ella förstår inte mycket men Ville vill till nya lägenheten och Theodor längtar efter deras stora rum och jag och Ida, vi längtar efter att få fixa ordning allt vi pratat om hela sommaren nu. Äntligen är det dags!


Kram!

1 kommentar:

  1. Caroline Karlsson3 september 2012 04:08

    Stort lycka till med flytten.... Alltid roligt med nytt!!! Kram

    SvaraRadera