In my life

In my life

fredag 12 juli 2013

Jobbhelg

Lämnat mina små gudingar på dagis, sagt hej då till dem och gått därifrån med två jätteledsna barn efter mig. Aj mitt hjärta. 
I em åker de till Öland med Ida. Kommer sakna dem men jag ska jobba. Saknar Theodor något otroligt mycket också! Han får jag träffa nästa fredag. Älsklingskillen... Han har vart i Sthlm hela veckan. Besökt museum, Allsång på Skansen och Grönan. En perfekt vecka för storprins som vart där med sin pappa och hans sambo. 

Pratade med min vän Lina ett tag innan i morse och jag får alltid mig många goda skratt när vi pratar. 
Lika som bär i mycket men vi ihop skulle aldrig funka har vi konstaterat haha. Bara att hitta en bil till 9 pers och att bosätta mig i Ljungby... Nä min lilla vän. Vi hade vårt en gång haha. Nu är jag glad du finns i mitt liv. För vi har ju KUL ihop!

Jag o barnen ska hälsa på henne o barnen i Båstad nästnästa vecka. Kul gör barnen också. De leker bra.

Nu ligger jag och chillar på Dalbybadet innan jag går på min jobbhelg i em. 
Lyssnar på radion som spelas ut i högtalarna och även på massa glada barnskratt. Blundar, ler och njuter. Njuter att jag är med mig själv här idag. Kunna slappna av och bara ligga och sola. Blunda. Bara vara..


Kram1 kommentar:

  1. Hahahaha även samma mat äter vi och exakt samma dricka hahaha... Puss min finaste, knasigaste, likaste, roligaste sötnos... Tänk husbil för 9 pers, arbetslösa (lär vi va) hippies som bor på vägen då vi ska lämna alla barn i Ljungby/Lund/Växjö... Sicken upplevelse hahaha... Nä men tågförbindelse mellan oss vore nåt, spontana kompisträffar hade då gjort sig hörda a looot!!

    SvaraRadera