In my life

In my life

fredag 5 juli 2013

I Skummet hos de bästa

Igår, likadant som idag är vi(jag uppe med tuppen. Alldeles för tidigt för mitt eget bästa men jag kan inte sova längre. Innan kunde jag ligga kvar..men sedan allt hänt har jag ingen ro i kroppen. Lägger mig sent och vaknar tidigt och kan inte somna om, trots att jag säkert skulle behöva.
Jag vet att många av er läser både min och Idas bloggar och "jämför" hur vi mår. Eller jämför kanske inte är rätt ordet utan att mer tolka hur vi mår, vilket är väldigt svårt då ni inte känner oss och även ni som känner oss kan nog inte lista ut det, om vi inte själva berättat.
Eftersom varken jag eller Ida har gått ut med i våra bloggar varför vi gjort slut så är det heller ingen som behöver veta det av er läsare, då det är vårt privatliv. Många tycker också att jag har flyt och verkar må bra. Jo, jag kan hålla med om att jag har flyt i vissa saker men det är för att jag tar kontakt med de jag vill ha kontakt med och är väldigt öppen så sätt...men å andra sidan vet ingen hur jag mår. Därför att jag inte känner för att blotta mina känslor i min blogg. Inte annars heller. Jag är en person som håller saker inom mig och kämpar på så gott jag kan. För jag vill inte lägga tyngd på någon annan så jag kämpar i in ensamhet, vilket kanske inte alltid är så jäkla bra. Men jag är sån som person. Jag har ett stort hjärta och jag ser hellre till att folk i min närhet mår bra först, sen tar jag hand om mig själv.
Men jag kan säga att jag mår skit. Jag kämpar dagligen med detta och tycker det är svinjobbigt. Man ser sina barn och biter ihop för att inte börja gråta många gånger.
Vem har sagt att jag är lycklig bara för att jag inget skriver.  Man kan inte se människors känslor genom att läsa det yttre. Tänk på det.

Nog om det...
Igår hade jag dock en väldigt trevlig dag och kväll där tankarna var fokuserade på sol, bad och min "andra-familj". Familjen jag tidigare nämnt.. Där jag varit barnvakt sedan jag var 14 år. Nu är barnen inga barn längre. Den yngsta har fyllt tonåring och de två äldsta är myndiga och den allra äldsta har flyttat hemifrån - till Stockholm dessutom. De är inte små längre och igår va det en härlig syn på det.
För 20 år sedan var det jag som var poppis och busade, lekte och gosade... Igår var det dem som var poppis hos mina barn och jag kände mig genast som 55 haha. Samtidigt som det känns att de har blivit stora men jag har inte blivit äldre ändå på något vis. Nu sitter ju vi 4 och snackar och jag o Johanna (den äldsta) ska ut i Sthlm och ta ett glas vin när jag åker upp v.31. Hon o jag. Känns konstigt men väldigt mysigt. Mina älskade små som jag haft i famnen sedan de kom från BB..nu tar de hand om mina och har gjort sedan deras BB tid. Tiderna förändras... :-)

Igår var vi i alla fall i deras sommarhus i Skummeslöv. Ett ställe jag trivs på.. eller jag trivs super med hela familjen. De presenterar mig som deras extradotter och de känns att de ger kärlek. Underbara människor.
Barnen hade jätteroligt och Ville blev mer eller mindre förälskad i Johanna :-) Den där kärleken från ett barn och det pussades, hölls handen och det var bara Johanna som gällde medan Ella ville vara med Victor hela dagen och kvällen. Vi badade i deras pool, i havet, hoppade studsmatta, åt god frukost, jordgubbar, glass, bullar, och grillat på kvällen. Bortskämda blev vi. Godaste grillningen på länge. Men med en mästerkock som Håkan och i deras super-ute kök så kan väl inte maten smaka annat än gott :-)

Vi körde hem sent. Klockan blev lite efter 22 innan vi körde hem och då hade Ella somnat i Håkans famn en stund innan och Ville bad om att få åka hem. DÅ var det dags efter 110% energi hela dagen :-) Här hoppades det nog sammanlagt 3 timmar igår haha.

 Ville och hans kärlek :-)

 Mina små med "mina" stora (två av dem) :-)

 De här fann varandra också hela dagen. Ella & Victor.

 Massa bad blev det också...27 grader i poolen *härligt*

 En promenad ner till havet blev det efter lunchen. Finaste Ville!


 Barhäng efter massa bad och träning (som jag o Johanna körde)


Älskar deras sommarhus...

 Ella hjälpte pappa Håkan med kvällsmaten :-)

...sedan somnade Ella gott efter det bästa grillade.


Ja, en fantastisk dag på ALLA sätt och vis. Igår mådde jag prima!Kram!


3 kommentarer:

  1. Du vet när man åker flygplan, och när något händer så syrgasmaskerna ramlar ner, så är instruktionen: se till att få på din egen först, SEN kan du hjälpa andra. Den liknelsen är bra att minnas i verkliga livet!
    <3

    SvaraRadera
  2. Inte meningen att såra dig!!! MEN du har en fördel att ha vänner nära dig. Mer ett ord på vägen till Ida än en känga till dig! Lovar -förlåt igen att du tog det så!!

    SvaraRadera