In my life

In my life

måndag 8 juli 2013

Heeej!!

Seg på att blogga igen..men dagarna är upp och ner och det går tyvärr utöver bloggandet också.
Idag började jag jobba efter tre veckors semester och det var blandade känslor. Roligt att vara tillbaka men man blir ju så bekväm av att bara ta dagarna som de kommer då man är ledig...
Började klockan 07 och likaså i morgon, sen är jag ledig ons o tors. Mjukstart på veckan ;-)

Idag var jag på jakt efter ett soffbord som jag i måna månader velat ha. Såg att butiken fanns i Burlöv och körde dit och vad står precis innanför entrén om inte just det bordet jag var ute efter. De sålde ut det för 299:- för att det hade stått ute i butiken och var smutsigt/lite fläckigt..men lite tvättande med sprit så gick det mesta bort, sen ska jag spraymåla det med vitfärg så blir det ännu bättre.
Det kostade egentligen 1.090:- så det var ett bra klipp jag gjorde.
Blev genast mer hemtrevligt med ett bord till soffan... eller vad säger ni?

På kvällen körde jag till Hörby också och hämtade en säng till Villes rum. Tänkte att han skulle få den och undertill ska jag köpa en tillhörande utdragssäng som Theodor kan ha när han är hos oss. De delar ju fortfarande rum och Theodor har gått med på det. Visade honom sängen på Ikea och han tyckte den var jättebra, så det var ju tur :-) Nu är det bara en resårmådrass som ska dit också, men det hade tydligen Bennis några stycken så Ville skulle få en. Jättesnällt. Tack fina Benita!
Funderar på att skippa gaveln som är mot väggen och sälja den, sen sätta sängen på andra hållet så fotänden kommer mot väggen. Den är så hög, den kanten nämligen...hmm...ja, vi får se.
Expedithyllan ska rensas på leksaker också. Våra barn har verkligen lite leksaker om jag jämför med andra. Extremt lite men ja, de leker ju med samma saker hela tiden så varför köpa en massa? Tänker jag.
Duplot är poppis! Även vattenpistoler, svärd och maskeradkläder. Smågubbar o grejer leker de inte med. Ella leker med svärd hon också och sin docka. Hon bäddar och pysslar om i vagnen. Så söt så... :-)

Ett dagens kvällsfoto i Dallan - vår lilla by.Förresten, om ni har en vit expedithylla till salu är jag intresserad. En sådan med 4X2 fack.
Jag har dessutom en vit 5X5 fack till salu.Om någon är intresserad. Behöver bli av med den så...400:-


Kram!


1 kommentar:

  1. Bordet blev ju jättebra, superfint!!
    jag jobbar tyvärr onsdag (så om ni tröttnar på bada kan ni ju alltid komma och shoppa ;)

    SvaraRadera