In my life

In my life

måndag 14 maj 2012

Cypern del.1

Då var man hemma från värmen och in i kyliga Sverige igen. 13 grader i mitten på maj?.... Nä, det var ingen hit att komma hem till det när vi haft 30 grader varmt och inte ett moln på hela veckan.
Resan har varit perfekt! Hotellet bra, servicen bra, pool området bra, barnshowerna bra, vattenlandet bra och gångavstånd till pärlan mitt i Agia napa.
Barnen har varit så nöjda och glada över detta ställe och idag var livets sämsta dag enligt Theodor, som önskade vi ägde hela Cypern och dess vattenparker och lekplatser...Ja, en 6-årings önskan :-)

Flygresan gick utan problem. Ella somnade vid start och sov halva resan medan killarna kollade ut genom fönstret och lekte med sina grejer de hade med sig. Ella fann två nya vänner bredvid mig på våde dit och hemresan. Två tjejer på 20+ som gosade och höll på med Ella så idag på hemvägen la hon sig nöjd på rygg över deras båda knän och tog emot smekningar på kinderna, nyp i sina gosiga lår och pussar på pannan. Behöver jag säga att vår lilla 1-åring njöt?

Ja, nu är hon ju ETT ÅR, vår lilla prinsessa. Igår var dagen då vi väckte henne med sång och presenter på sängen. Hon blev rädd först när vi sjöng haha..men när hon såg det var vi så vart hon nöjd :-)
Resten av firandet blev idag när vi kom hem och på lördag är det barnkalas här hemma för Ella och hennes små kompisar :-)
Första dagen och på väg till poolen

Vi hade en Flinta restaurang bredvid hotellet. Bilen var väldigt poppis
av barnen men mer än så blev det inte på det stället.

Ödlor såg vi lite här och var på våra promenader. Coolt tyckte Theodor och Ville.

Kvällspromenader tog vi varje kväll och det var hur skönt väder som helst.
Tränade på att göra chins också, både mammorna och barnen ;-)

Vattenlandet bredvid oss, där vi åkte varje dag. Jag åkte alla....så klart ;-)
Så jag vann mohahaha.
Kan tillägga att "skateboard rampen" var rätt läskig och den gröna var skitkul!

Killarna tyckte att poolen skulle vara öppen hala natten..
Ja, det kan man tycka :-)Återkommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar