In my life

In my life

måndag 15 september 2014

Val 2014 - Vart är vi på väg?

Då var valet slut och det var minst sagt ett skrämmande resultat som blev i natt. Jag vet att jag delar den meningen med många andra. Jag tycker det är skrämmande att så pass många människor är så trångsynta och inte tycker att alla har lika rätt. Jag skulle väldigt gärna vilja veta vilka som i min närhet som verkligen röstar på SD. Eller vill jag veta? Jag vet inte. Jag skäms över dessa trångsynta människor! Ett par åkte igår bort från min facebook. Så kallade vänner som inte tycker att jag lever som man bör eller har två små fina regnbågsbarn som är älskade till månen och tillbaka av sina två mammor och inte en mamma och en pappa. De vännerna är inte mina vänner. Usch.. skäms!

Idag spred vi i alla fall kärlek på jobbet! Det behövde vi alla...och trötta var vi allihop också. Jag powernappade på min lunch i 10 minuter. Somnar man på fem minuter mitt i en lunch, då behöver man nog den där lilla 10 minutaren. En latte på det sen, så klarade jag eftermiddagen också.

Helgen var mysig med alla barnen hemma. Ja, lite kalas för killarna var det och igår var det gymnastik för Ville på eftermiddagen och för Theodor på kvällen. Han har två timmars träning numera på sina gymnastikpass och han gillar det mycket! Han skulle även få prova på P1-gruppen istället för han var tydligen för duktig för sin nuvarande grupp, så det var ju roligt att höra.

I morgon är det föräldramöte på skolan men jag har barnen så det blir inget möte för mig. Men jag brukar alltid vara på de mötena så att missa ett är väl kanske inte så farligt. Tycker dock det hade vart bra nu när Theodor fått ny lärare också som jag inte träffat. Men men, det löser sig.


 På väg till jobbet!

 Mina två små regnbågsbarn som är älskade av sina mammor.

 Och min fina son som är älskad av sin mamma och sin pappa.

 Lika rätt till alla! Och denna lilla filur har så mycket kärlek att
ge, så att han skulle kunna värma många hjärtan som är ledsna.
Här har vi en känslosam, ödmjuk kille med hjärtat på rätta stället.

 Igår var det höst och mössan fick åka på. Perfekt eftersom
håret såg ut som Brolles frisyr :-)


Och efter att ha kollat ut i morse, så valde både
Ville och Ella mössa och vantar på väg till förskolan.
Det var dock ganska så skönt ute.


Nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa lite bloggar innan jag somnar.
Jag är trött så varför inte bara krypa ner en timme tidigare och bara få en timmes extra sömn.
Tycker det låter som en sund ide om jag får säga det själv haha.


Kram och god natt!

1 kommentar:

  1. Ja.. inte var valet roligt inte.
    / Malin
    malinedlund.blogg.se

    SvaraRadera