In my life

In my life

tisdag 24 juni 2014

Vad är du för en stil?

Det kliar ständigt i mina kreativa fingrar över att få fixa. Måla, ändra, styla, fixa och dona. I love it och det finns hur mycket som helst som man vill ha. Man borde ha ett 10-rummigt hus. Minst! För att få till alla olika stilar som jag tycker är fint. Hade vart roligt att ha blandat trots att jag nu ett bra tag faktiskt, ha varit helt inne i det svartvita. Tycker det är snyggt. Stilrent och...ja, fint liksom.
Här kommer lite inspirationsbilder. Jag gillar alla skarpt.
Jag saknar R.O.O.M i Stockholm. Nu har de flyttat till annat place än Hötorget där det låg tidigare. Har inte varit på det nya stället men det ska flitigt besökas vid nästa stockholmstillfälle. Jag bara älskar den butiken. Ett mellanmål i fickan så klarar man sin tid där bland allt snyggt! *tummen upp*.












Vad gillar ni själva för stil på ert hem och inredning? Jag är uppväxt med antika möbler eftersom min mamma älskar sådant. Ska dit i helgen så jag ska fota lite...pinaler överallt haha..men ändå att det är snyggt ihop. När jag flyttade hemifrån var det inne med björk. Ljust trä överallt. Så det skulle jag ha såklart haha. När jag sedan bytte ut det var det mer stilrent med rostfritt och efter det vet jag inte vad jag flög iväg till..men då var Indiska min bästa vän och jag skulle ha mörkt, kaffelatte färgade väggar med färgade ljuslyktor från Indiska. Mysigt var det men mörkt och jag var trött. Tröttare än vanligt :-)
Sen blev det vitt och stilrent igen, sen drog jag in på retrostilen som höll i sig ett bra tag och gör lite fortfarande i mitt hjärta men jag gillar stilrent nu igen mest. Ljust. Vitt. Svartvitt.
familyroom och Illum ..kolla in där så ser ni min stil ;-)


Dags att ta en dusch och längta efter mitt ferm living duschdraperi som jag har önskat mig nu i några månader. Jag har dock inte köpt det än för jag vill känna på kvaliten innan. Tjock? Tunt? Plastigt? Tyg?
Någon som vet? Snyggt och älskvärt är det i allafall.

Hepp pepp!

KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar