In my life

In my life

onsdag 25 juni 2014

Poppigt pastellande

Nyheter är alltid kul och rea kan vara kul. Ibland. Men vissa butiker man kommer in i backar man helst ut ur igen när man ser vilken röra det är. Varför ska allt hänga så fult bara för att det är rea? Palla gå runt och leta storlekar och snygga kläder när det är blandad kompott all over. Nej tack.
Tackat vet jag webbshop till barnen. Jag provar helst om jag ska handla.
Jag var en sväng på stan idag och skulle fixa lite grejer för barnens räkning och slank in i ett par butiker extra. Bl.a Polarn och Pyret som hade fått in nyheter i pastellfärger. Så söta. Polarn är antingen bu eller bä enligt mig. Vissa kollektioner är jättesöta och man vill ha mycket av det men ibland så hittar jag inte ett enda snygga plagg. Kanske bra det haha. Idag fann jag i alla fall massa somriga bekväma kläder och med mig hem fick jag en tunika till Ella som jag inte kunde motstå. Den på översta bilden nedan. Även de randiga strumporna fick hänga med. Är svag för randiga strumpor på barn. Vet inte varför. Sött liksom :-)
Kollade in webbshopen nu och det var mycket som var slut av det nyinkomna så tydligen var inte jag den enda som gillade de glassiga färgerna till somriga barn. Vill du också kolla in på pop:s webbshop, tryck HÄR!Kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar