In my life

In my life

måndag 13 oktober 2014

TÄVLING! Vinn ett presentkort hos familyroom.se

Snart är det höstlov i vårt avlånga land. Här i Skåne har vi höstlovet vecka 44 och planeringen är i full gång. Badhus, lekland och museum invaderas av glada spralliga barn. Även av mina den veckan. Men så är det ju!
Att vi är mitt i höstrusket med regn och innemys med tända ljus, tänkte jag dela ernjuda en tävling till alla er läsare.
Delta och bli en av dem som vinner ett presentkort, värde 250:- på webbshoppen som har massor med härliga, fina och snygga saker. Allt från kuddar, nyckelringar, till lampor och kojsängar.
familyroom.se hittar ni något till alla!

Hur ni gör för att delta, hittar ni längre ner på sidan!
För att vara med och delta i utlottningen av ett presentkort, värde 250:- hos familyroom.se
ska ni gilla familyroom på facebook, samt skriva i kommentarsfältet i detta inlägg vilket som är
ditt bästa höstlovstips!

Jag drar en vinnare bland er som kommenterat på söndag kväll kl.21


LYCKA TILL!!I samarbete med

9 kommentarer:

 1. Brädspel o film
  Göra mat tillsammans och bara softa och umgås. Inga måsten och men

  SvaraRadera
 2. Åk till en annan stad, plinga på hos en gammal vän, avnjut hennes macarons och tänd ljus ifrån familyroom

  SvaraRadera
 3. Anonym är Sara Angeskog. Kram

  SvaraRadera
 4. Mitt bästa höstlovstips är att ge sig ut i skogen på utflykt med hela familjen. Packa picknick-korgen med varm choklad i termos, bullar och filt, och sedan traska runt och njuta av det vackra höstvädret, solen som silas genom trädkronorna och när man minst anar det finna kantareller i en skogsglänta. Att ge sig själv tid att komma ut och andas frisk luft och umgås med nära och kära! /Johanna (fantasifull9@hotmail.com)

  SvaraRadera
 5. Mitt bästa tips att baka muffins eller något gott tillsammans och sedan bädda ner sig i soffan med kuddar och filtar och se en bra filkms amtidigt som man avnjuter det nybakade. Mvh Eva
  Har gillat på fb https://www.facebook.com/eva.gustafsson.7921

  SvaraRadera
 6. Gillar familyroom på facebook i namnet Jessica Hellström
  Bo på hotell hela familjen, tex i stockholm där finns massor att upptäcka, både det som kostar pengar och sådant som är gratis. Att gå i Gamla Stan är ju i sig en upplevelse med alla trånga gränder och fina skyltfönster. Skansen är mysigt året runt.

  Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Mitt bästa tips är att verkligen njuta av att vara tillsammans med sina barn. Kanske spelar aktiviteterna mindre roll & man kan låta barnen bestämma (i rimliga mängder, haha) vad man ska hitta på. Gå på skattjakt bland höstlöven, baka goa bullar, pyssla och bara vara!

  SvaraRadera
 8. Glömde förresten att skriva att jag redan innan detta har gillat Familyroom på Fb :-)

  SvaraRadera
 9. Mysfrukost i sängen gör alla på bra humör och redo för att göra en en tågresa till Tivoli i Köpenhamn. (Ta tåget för att slippa köra själv och därmed kan du umgås med barnen på själva resan också!) På Tivoli brukar det runt höstlovet vara Halloweentema och härligt hemsk i hela parken. Avsluta dagen med ett fotbad för alla samtliga familjemedlemmar och sen somnar alla nöjda med ett "BHU" på läpparna.

  SvaraRadera