In my life

In my life

onsdag 1 oktober 2014

Hej höst!

Igår gick barnen utan jacka och det var sensommarvärme..igen. Idag vaknade vi av att det regnade, var mörkt och jag har frusit hela dagen. 1 oktober och höst direkt. Verkligen på orden.
Theodor är glad att det är oktober i alla fall eftersom han fyller år nästa vecka och Ville veckan där efter. Fyra och och en vecka emellan dem. Kalas för Theodor i helgen i Växjö och sen blir det barnkalas för några vänner helgen efter och sen är det Villes tur. Helgerna blir kalasiga i oktober med andra ord. Kul!
 Hade en mysig eftermiddag med min elev på bästa jobbet igår
eftermiddag i det sköna vädret!


 Och i morse såg det ut såhär! :-)
Ville var jättenöjd över sin sydväst.


Eftersom jag har alla barnen varannan vecka och kvällarna går så fort när man kommit hem o hämtat dem på skola och förskola, så är man ganska så trött och vi tar det lugnt.
Jag ville vara ute i god tid med att fixa julkort i år eftersom det alltid blir så stressigt, så idag när vi kom hem så var det på med tomtekläder, lucianattlinne och stjärngosse utstyrsel. Posering och vips så blev det klart! De tyckte det var så kul och redan första kortet blev toppen. *tummen upp*.


 Ellas premiär för att ha luciakrona på huvudet. Hon var så stolt!
Stod o speglade sig flera gånger om...sötnos.

 I år är det Theodors tur att gå med i luciatåg på skolan, eftersom det
är treorna som får gå med där. Han valde att vara stjärngosse.


 Och att vara tomte var ingen tvekan för Ville.
Min egna lille tomtenisse.

Efter poseringen så ställde de upp i ett litet led och lekte luciatåg och lekte länge här i sina kläder.
Sådana ögonblick man vill dela med någon.När jag hade sagt godnatt till Ville och kom uti  köket så hade Ella hämtat en flaska, hällt i lagom mycket vatten, satt in flaskan i micron och satt på den själv! Den hann bli lite för varm så jag fick fylla på med kallt men så duktig. Sen skulle hon såklart hälla i vällingpulver också och fixa sin välling.
(Hon har börjat dricka lite välling på kvällen igen..Då somnar en tjej gott utan att vara rädd för spöken och monster under sängen) och lite välling...vad gör väl det!? Jag dricker ju te och ibland kaffe innan jag lägger mig så... :-)

Tre år och kan själv!
Kram!

1 kommentar:

  1. Ääää låt henne dricka lite välling ;) Det gör inget ....

    Med risk att vara tjatig men barnen är ju underbart söta .... kram Linda S-W

    SvaraRadera