In my life

In my life

lördag 25 maj 2013

En fin dag

Idag har vart en fin dag med både underbart väder och ett kul besök av min mamma och hennes sambo. Det var ett lyckat besök på alla vis och barnen var på ett strålande humör. De hade med sig presenter till både mig och barnen. Till barnen för att hon ville ge dem något litet och till mig för att jag fyller år i veckan.

Vi åt lunch som de hade med sig och efteråt tog vi en promenad och visade vår fina lilla by. Den fick bra betyg och Ella som skulle sovit middag höll låda och fick hålla sig vaken fram till kvällen bara för det. Fikade, pratade om allt och inget, barnen lekte och ja...det var en väldigt trevlig dag. Är glad att de kom och det känns bra att skriva det eftersom det inte vart så simpelt.

När de kört hem så blåste barnen såpbubblor som de fick och innan lördagsmyset med gotte och film så blev det varsin dusch för de små lortisarna :-)

Nu sitter jag själv med gottis och halvkollar på film medan jag surfar runt.
Hoppas på en lika fin dag i morgon. I så fall blir det nog korvgrillning med barnen i någon grön lummig miljö och på eftermiddagen ska jag och Theodor på bio - Epic.Kram!


1 kommentar:

  1. Det dääär fick mig att le, helt underbart ju. SÅ glad för din skull snäckan. ❤ Puss LH

    SvaraRadera