In my life

In my life

torsdag 14 juli 2011

Träningsstart

Snart är klockan 07 och jag är vaken sen tre timmar tillbaka. Lilla Ella vaknade kl.03, fick mat men ville inta ha då hon hade ont i magen. Jätteont. Efter massering och lite så, blev det bättre och nu har hon somnat om. Själv har jag blivit för pigg för att somna om och dessutom är jag hungrig så då är det inte ens lönt att försöka somna.

Får se hur träningen går idag. Det har vart lite trögt med starten efter graviditen, då det mest blivit promenader. Har bara vart på gymmet en gång på två månader men jag har gjort plankan hemma och ska börja göra lite dips och armhävningar också, men idag på fm ska jag till gymmet en sväng och köra mitt anpassade schema.
Mår inte bra av att bara vara och inte röra på mig. Promenader känns bra, men inte tillräckligt och defenitivt inte som träning. Det känns bara bra i kroppen efter en powerwalk, men jag måste få det lilla extra för att må bra och nu ska det börjas!

Bra att skriva här också då, för då har jag lite press på mig :-)

Nu blir det tidig frukost för mig själv. Är grymt sugen på kokt ägg men nä, de var tyvärr slut.

2 kommentarer:

  1. Hejja dig gumman! Skynda långsamt och bli inte manisk! All träning är bra träning..bättre än ingen alls! ;)
    Önskar så att jag med kunde träna.. ska iaf snart få komma igång ordentligt hos min sjukgymnast som som nu är på semester.. men jag kör mina övningar här hemma på min pilatesboll och kör med mina gummiband.
    Kraaaaaaam på dig så peppar vi varann!
    **poss poss**

    SvaraRadera
  2. Härligt å komma igång med träning, men det kan ju vara segt innan man får flytet och med tre barn är det nog inte alltid så lätt =) Men kämpa på du kommer att fixa det =) Jag längtar tills jag kan sätta igång kommer också ha en träningsblogg där allt ska bokföras =) Ha en härlig vecka i stockholm =)

    SvaraRadera