In my life

In my life

fredag 19 december 2014

Fin rabatt till Bröllopsfeber!

I början av nästa år äger Sveriges största bröllopsmässa rum i tre av våra städer. Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag kommer att vara en av fem bloggare som tillsammans med Walles event kommer att ställa ut på Slagthuset den 7-8 februari.
Går Ni i väntans tider inför ert bröllop eller vill ni komma på denna mässan ändå?
Ja, då har jag ett riktigt bra erbjudande till er när ni ska köpa biljetter!

Erbjudandet gäller alla som köper förköp och ger absolut lägsta pris, samt en biljett som ger gratis inträde dag nummer två. Rabatten gäller på varje biljett och ett sällskap kan förköpa flera biljetter med samma rabatt. Koden till detta rabatterade pris är bloggtorget.
Försäljningen av förköp stänger på fredagen kl.17 innan mässans första öppningsdag, som då är på lördagen.
Ordinarie pris är 250, vilket gör att du första dagen sparar 50:- och andra dagen 250:- alltså totalt 300:- om man vill gå bägge dagarna.
Klicka HÄR om du vill köpa din biljett! Och glöm inte ange koden för att få bästa priset!


Jag kommer tillsammans med Walles event och 4 andra bloggare befinna mig på Bröllopsmässan som äger rum i Malmö lördagen den 7:e och söndagen den 8:e februari 2015 i Slagthuset.
Det kommer att finnas ett bloggtorg vid champagnebaren/cafeet där vi kommer att befinna oss.

Lite längre fram kommer ni att kunna boka tid med oss bloggare! Det finns en app att ladda ner, där ni snabbt och lätt kommer åt information. Appen är gratis och finns på AppStore och den heter Bröllopsfeber!
Vi ses!!Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar