In my life

In my life

tisdag 27 augusti 2013

bAbYsHoP

Jacka och byxa eller overall?
Vad har ni till era barn? Hur tänker ni när ni väljer?
Själva kör vi i år på jacka och byxa till både Ville och Ella. Förra året hade vi både och. Mestadels overallen på dagis och setet hemma.
I år kör vi som sagt jacka + byxa och en jacka extra att ha till lite mer vardags. Det är lätt att de där jackorna som används på dagis, att de lätt bli ganska så lortiga rätt fort.
Så jag brukar vilja ha ett set hemma och ett där.

Ville ska få en jacka från Polarn o pyret och så har han svarta brallor till. Ella har Villes svarta set från i vintras men vill ha en exrrajacka. Tycker den rosa här nedan är underbar från ett av favoriterna The Brand som finns hos bland annat babyshop . Ni har väl inte missat att de även nu har öppnat en butik i Stockholm, inne i Sturegallerian. Den längtar jag efter att få besöka vid nästa Stockholms vistelse.
The Brand har mycket fint och till bra kvalité. Ella har en höstmössa därifrån i leopardmönster och deras mysoveraller/mys set är toppen. Barnen älskar dem.
Å så nu denna jackan. Så fin när den går ut nertill. Cool, snygg, fin och stilren.
The Brand!

Den andra lila är mer praktisk till dagis tänker jag... men där finns ju redan jacka, så... det lutar nog åt den rosa snyggingen till Ellabellabus.
Kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar