In my life

In my life

onsdag 15 januari 2014

Onsdag - inte som jag tänkt mig

Lillördagen började med feber. Frös redan igår kväll men upp o hoppa idag efter 45 minuters snoozande med Emma. Låg halvvaken i 45 min medan barnen sov. Allt tyst. Alla så trötta. Onsdag. Lillördag. Lång dag med ett idag, superviktigt personalmöte som jag måste gå på. Men nu är jag hemma. Ligger i soffan med filt. TVn är på med repris av "så ska det låta" och det är bl.a. Alcazar som är med, så det är ösigt värre ;-)
Ena pianisten, Marika är en tjej som gick på min skola när jag var liten. Lite kul att hon är med där och spelar jämt. Minns hon höll på med musik tidigt. 
Ska vila ett par timmar till innan mitt hjärta kommer och hämtar mig innan mötet. 
Ida hämtar alla barnen idag på dagis/skola och har de. Skönt vi kan hjälpas åt. I morgon lämnar/hämtar Emma barnen efter sitt jobb. Jag ska vara hemma i morgon med i och med jag har feber och ont o kroppen. Hon är underbar min finaste. 

Ny tidning bredvid mig (nya numret av Mama) där jag dessutom snodde en lista, så här kommer den!


VIKTIGAST FÖR MIG: Mina fina älsklingar (flickvännen och barnen). Att behandla dem med kärlek varje dag. Behandla människor på ett sätt som du själv vill bli behandlad. 
SER PÅ TV: Barnprogram oftast. Annars blir det mer film än tv program. 
I MITT KYLSKÅP FINNS ALLTID: Ägg, mjölk, vaniljyoggi (till smoothies), smörgåsmargarin, pålägg. 
LÄSER HELST FÖR BARNEN: Alfons Åberg gillar både jag och Ville. Ella vill alltid höra Max!
LÄSER HELST SJÄLV: Jag läser helst tidningar framför böcker. Om jag ska läsa en bok vill jag helst den ska vara verklighetsbaserad. Är ingen bokmänniska precis. 
FAVORITFILM: Har för många! Men gillar just nu The Heat och Mamma Mia. 
DANSAR HELST TILL: Musik som typ "Animals" och ibland till gamla schlagerhits!!
JAG DISKUTERAR GÄRNA: Om livet, relationer, barn, framtiden, händelser, drömmar. 
DET GODASTE JAG VET: Köttgryta, Emmas middag med fläskfilé i ugn med gräddig chilisås och (nu blir jag väl skjuten haha) McFeast på McD. Joo, jag älskar Donken! Så det så ;-)
NÄR JAG INTE JOBBAR: Hittar jag gärna på något med barnen och Emma när vi har dem. Annars gör jag gärna något mysigt/romantiskt på tu man hand med Emma. Då har jag gärna sovmorgon också. 
SJUNGER I DUSCHEN: Ja, ibland så... Men hellre i bilen med hög musik!
BÄSTA OUTFITEN FÖR EN DAG MED BARNEN: Jeans, en slapp tröja och sköna skor. Om vi är hemma blir det träningskläder/mysbrallor. 
BÄSTA OUTFITEN FÖR EN KVÄLL UTAN BARNEN: Snygga jeans, en sjysst tröja/linne, eventuellt kavaj och snygga skor. Gärna pumps. 
MIN HEMLIGA LAST: Äter mer godis än min kropp o tänder behöver. 
NÄR JAG HAR EGENTID: Har sällan det. Spenderar hellre den egentiden med Emma och gör något bara vi två. 
RESER HELST MED FAMILJEN TILL: Helst till något roligt ställe där man kan se barnen verkligen ha roligt! Småutflykter över en dag funkar utmärkt!
HIT ÅKER JAG EN BARNFRI WEEKEND: Då hade jag velat åka på SPA och bara få njuta med mitt hjärta. 
NÄR JAG VILL MUNTRA UPP MIG: om jag e ensam så åker jag till ett stort shoppingcenter haha. Emporia är toppen att muntra upp mig! Annars är Emma väldigt bra på att få mig skratta. :-D
DET BÄSTA JAG VET: När jag får ha alla mina älsklingar här hemma och när alla är så där underbart glada! 
MIN STÖRSTA INSPIRATION: Har vissa personer jag ser upp till. En av dem är fantastiska, ensamstående fyrabarnsmamman Pernilla W som alltid har tusen saker i luften. Ändå är hon är grymt fin, fräsch, snäll, trevlig, underhållande morsa! Inspirerande!




Tack för mig!

Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar