In my life

In my life

fredag 23 maj 2014

Sommar sommar sommaaaar!!

Äntligen är solen och värmen tillbaka. Njuter till fullo av denna kvava hetta. Strunt i om det är klibbigt all over. Nu är den äntligen här! Den efterlängtade värmen. 

Barnen är så glada att kunna ha sommarkläder och sandaler redan halv åtta om morgnarna. Själv njuter jag av att slippa både långbyxor och jacka. 
Mellanmål ute. Middag ute. Vattenspridaren igång på jobbet och utelek med utflykter till havet där. 
Härligt underbart arbete!
Theodors klass hade simning både igår och idag på skolan. Utebadet som ligger på andra sidan gatan där vi bor. Dit går vi på sommarens lediga dagar. Slippa sand överallt och ha nära hem. 
Jag älskar havet men avskyr när det är sand i all packning när man kommer inomhus. 

Nu ligger hag i gräset på min lunch och funderar vad jag ska hitta på för uppdrag med min elev jag ska ha i eftermiddag. Jag har mina tankar...men vi får se. 

Idag är det fredag. Mys på jobbet och mys hemma. Theodor ska klippas ikväll av Emma och jag ska fixa kakor och tårta ikväll för i morgon kommer min mamma, hennes sambo, min syster och hennes barn på besök. Fira Ella och mig. 
Jodå, på onsdag fyller jag...25 ;-)
Igår kväll var det bullbak. Lite varje dag och jag älskar att fixa med sånt här kalasfix! :-)Kram och ha en skön fredag!

1 kommentar:

 1. Jag heter Malin, och jag snubblade precis över din blogg.

  Mina vänner, ett härlig par från Schweiz är de nya ägarna till ett litet schweiziskt företag som heter Stickerkid. De gör färgglada klistermärken för barnkläder och andra tillhörigheter så att föräldrar och lärare kan hålla reda på alla dessa små saker och ting lättare.

  Etiketterna är schweiziskt gjorda och mycket slitstarka (vi har funnit att de klarar att tvättas i maskin minst 45 gånger vid 60 grader Celsius) och de ser mycket snyggare ut än när min mamma brukade skriva en stort " M " inuti etiketterna på mina kläder med en svart markeringspenna :)

  Hittills så har mer än 100.000 nöjda föräldrar beställt från Stickerkid i Schweiz. Så mina vänner och jag tänkte att det är dags att göra våra namnetiketter internationella :) Jag är ansvarig för införandet av Stickerkid i Sverige.

  Ta gärna en titt på vår hemsida här: http://www.stickerkid.se

  Tror du att du eller dina läsare skulle vara intresserade av våra klistermärken och etiketter? Jag kan mer än gärna skicka några prover. Vi kan också erbjuda 10 % rabatt för dina läsare.

  Om detta låter som något du kan vara intresserad av, hör gärna av dig!
  För att inte missa de senaste uppdateringarna och bästa rabatterna, gilla oss på facebook, stickerkid.se

  Varma hälsningar,
  Malin Lövberg.
  malin@stickerkid.com

  SvaraRadera